Джулиана Гани, носителка на титлата „Мис Силикон“ 2013, обяви, че очаква второ дете.

„Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми.

Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор, ако е момче“ – написа Гани в Инстаграм.

През ноември миналата година пловдивчанката с ливански корени обяви в предаването „Преди обед“ по bTV, че ще се разведе със съпруга си Илиян Найденов заради негова изневяра. Тя направи това изявление от Кан, като в същото време детето й бе в София с гнойна ангина и 40 градуса температура. Това навлече на Гани много критики в социалните мрежи, че не се грижи достатъчно за сина си.

Наложи се Джулиана да влиза в обяснителен режим. Повече по темата вижте тук:

В момента Гани е във връзка с Теодор Гецов, който често присъства в снимките, които тя публикува в социалните мрежи.

„Едно от най-красивите неща в живота е да намериш някой, който може да те разбере, без да даваш много обяснения“ – написа 31-годишната Джулиана през август т.г., когато кръсти сина си.

Шумният развод на Гани стана повод нейното име да е най-търсеното от българите в Google през 2021 г. веднага след това на Кирил Петков. В тази класация Ивет Горанова зае шесто място, а Мария Бакалова бе осма, следвана от Маги Бадер. Повече вижте тук: