.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво да подарим на мъж, който има всичко?

Дани Кръстанова | преди 6 години
Когато най-важният подарък е най-труден за избиране

За много хора най-хубавата част от коледните и новогодишните празници са подаръците. Особено за жените. Ние обикновено се стараем повече, когато избираме подаръци. Или пък отделяме доста повече време, защото трудно избираме и се туткаме излишно по магазините. Ако питате мъжете това със сигурност е така. Едно е сигурно - избирането и подаряването на подаръци ни прави щастливи - и нас и тези, на които ги подаряваме. Проблемът идва, когато не знаем кой е подходящият подарък за конкретния човек. 

Когато жена избира подарък за друга жена, независимо дали приятелка, колежка или роднина, винаги е по- лесно. Дори и въпросната дама да не ни е толкова близка или да е доста различна от нас, доста бързо преценяваме какво ще й хареса. Пазарът сякаш изобилства от варианти за подарък на нежния пол - бижу, парфюм, ваучер за спа център...

Големият проблем идва, когато искаме да зарадваме представител на силния пол. 

Когато става въпрос за някой наистина близък, когото искаме безкрайно много да впечатлим, в нежните ни души се появява едно трескаво и гъделчикащо вълнение, често граничещо с паника и безпокойство. Понякога става дори по-сложно! Цяла седмица си блъсках главата какъв е най-подходящият подарък за мъжа, който си има всичко?

Когато избираме подарък за специален за нас мъж, който има възможност да си купи всичко от което се нуждае, е важно да разберем, че изборът на подаръка трябва да бъде повече от добре обмислен. По принцип винаги можете да зарадвате приятеля си, като му купите нещо, което знаете че иска, но все не е идвал моментът да си го позволи. Като онези маратонки, които всеки път гледа в любимия си магазин, но са прекалено скъпи, като часовника, който знаете, че хваща окото му всеки път на витрината, скъпия парфюм или пък новия CD плейър за колата, за който така и не е дошло времето в период на криза. В този случай тези варианти не вършат работа.

За човек, който има всичко, най-трудно се избира подарък. Задрасках идеите една по една. Той не се нуждае от хубав часовник, защото вече има такива, които дори не бих си позволила да му купя. Той няма нужда от някоя нова глезотия за колата, защото в която вече има всичко. Отпада и вариантът за дреха или вещ, която отдавна иска, защото вече е имал възможност да си купи всичко привлякло вниманието му без много да му мисли. 

Но въпреки това знам кой е перфектният подарък >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите