Празниците почти дойдоха, а ти започваш леко да се притесняваш какво да подариш на любимите си хора за празниците? Трябва да е красиво, мило, от сърце, да се превърне в ценен спомен, а и традициите трябва да се спазват. Не звучи като лесна задача.

В такива моменти винаги можеш да разчиташ на нас. Ето нашето предложение за теб, с което хем ще изненадаш и зарадваш любимите си хора, хем ще спазиш традицията, хем ще им поднесеш подарък, чиято стойност няма да се изгуби с времето – стилни златни и сребърни монети от MacoinsGold.

Няма нищо по-хубаво от това да ти се падне паричката от питката на Бъдни вечер или новогодишната баница. Все пак това е една от най-милите и обичани традиции по празниците. Би било страхотно, ако можеш да зарадваш всички с по една ценна и красива паричка, нали?

Изключително стилните предложения на Macoins Gold можеш да разгледаш в сайта им macoinsgold.com. Проектирани в Германия и отсечени в България, оригиналните монети ти дават възможност да впечатлиш и зарадваш близките си хора, поднасяйки им нещо ценно и красиво, увековечаващо християнските ценности. Избери Небесен ангел, св. Мария Магдалена, Исус Христос на кръста, св. Богодорица с младенеца или някой от най-обичаните български светии – св. Георги и св. Николай Чудотворец. С възможността да поръчаш онлайн, macoinsgold.com ти спестява време – няма нужда да обикаляш по банки и нумизматични магазини. Освен това във всеки един момент те ще изкупят обратно монетите, с които притежателят им иска да се раздели поради каквато и да било причина.

Монетите са страхотен традиционен подарък и причините не са една и две. Те са много красив и изтънчен предмет, който да поднесеш в изискана кутия на близък човек в знак на обич и признателност. Сякаш казваш „За мен ти си най-скъп на света и искам да го помниш винаги“. Освен това те са може би единственият подарък, който не губи, а напротив – увеличава стойността си с времето: направени от най-висока проба злато и сребро, цената им се покачва и заради колекционерската стойност.

Затова послушай съвета ни и подари на любимите си хора спомен, който ще им остане скъп завинаги. Защото тази година коледната паричка ще бъде от теб за всички.