.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Летни тревоги

Антония Михайлова | преди 7 години
Летни тревоги
Снимка:Thinkstock/Guliver Photos
Апетитът и горещото време

Безпокойството

Много се притесних, когато моят мъник злоядко започна да отказва да се храни в определените за това часове. Минаваха 5-6 часа без нищо да хапне. Слава богу, междувременно любовта към плодовете ни бе спасението. И кърменето, разбира се.

Успокоението

След като споделих с педиатъра проблема, се оказа, че има такова явление сред кърмачетата. Успокоих се. Всъщност това е естествена реакция на организма към топлото време. Тъй като именно тогава нуждата от течности е най-голяма, малките хитреци разчитат и предпочитат предимно майчиното млекце. Естествено в такива случаи и плодовете са незаменими.

Може би проблемът е по-наболял при дечицата, които не са на кърма...?

Споделете вашия проблем, има ли такъв и как се справяте с него? Как приема вашето дете горещите дни през лятото? Адаптира ли се лесно, влияе ли му на настроението, на апетита?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?