Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури, която не е общувала с баща си от развода на родителите си през 2012 г., не възнамерява да го прави и след навършване на пълнолетие - това пише британският "Дейли мейл", цитирайки вътрешни източници.

"Сури няма да има никакъв контакт с баща си, въпреки че навърши 18 години. Дори той да ѝ се обади, тя няма да отговори", твърди източникът.

"Том не съществува за Кейти и Сури и дъщеря му не иска да разчита на него за нищо. Тя вярва, че има само един родител и това е майка ѝ", допълва той.

Сега момичето обмисля бъдещето си, но не иска да става звезда въпреки огромното внимание, което получава.

"В момента тя обмисля различни варианти за бъдещето си. Но тя планира да запази това в тайна", казва източникът.

Според вътрешна информация Сури планира да отиде в колеж и да учи мода, към която винаги е имала интерес.

Том Круз и Кейти Холмс се ожениха през 2005 г., но след пет години и половина брак се разведоха. Както признава актьорът, той е бил "дълбоко натъжен" от това. Кейти получи еднолично попечителство над дъщеря им, която по това време беше на 6 години.

Както се твърди по-късно, тя не искала Сури да има нищо общо със сциентологията, чийто привърженик дълго време беше Круз. Актьорът получи право на чести посещения, но от дълго време не се е виждал с дъщеря си.

Преди няколко години един от таблоидите твърди, че Круз е "изоставил дъщеря си", като в отговор на това актьорът заведе дело за клевета срещу публикацията, пише още БГНЕС.

Неотдавна обществеността обсъждаше романса на Том Круз с дъщерята на руски политик Елсина Хайрова, но връзката им беше краткотрайна. Причината за раздялата, според слуховете, е поведението на бившия съпруг на Елсина, който твърде много раздухал аферата им в медиите.