.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Докторантка с комична фотосесия на майчинството след "най-дългото раждане някога"

Евгений Милов | преди 2 седмици
Twitter/@sarahwcurtis
Снимка: Twitter/@sarahwcurtis
Виждали ли сте такова "бебе" в социалните мрежи досега?

В която и социална мрежа да влезете, ще ви се наложи традиционно да изгледате куп снимки, свързани с бебета. Тези снимки обикновено показват или бъдещи майки, които позират с бременните си кореми, или току-що родили жени, които гушкат отрочетата си. Освен подобни кадри, бъдете сигурни, че също ще видите и различни творчески интерпретации по темата, включващи кучета, бащи и… докторска дисертация.

След четири години "родилни мъки" Сара Уилън Къртис - докторантка в университета Емори в Атланта, най-накрая завършва докторската си дисертация си по епигенетика. Имайки предвид времето и енергията, които са й били нужни, за да "роди" най-голямата гордост и радост в живота си, тя решава да направи фотосесия с "новороденото". Сюжетът съдържа всичко, което бихте очаквали да видите от подобна снимка - с изключение на истинско бебе, разбира се.

Вместо това снимките съдържат купчина листове, защипани с канцеларски клипсове, които са увити в детско одеялце.

"Направих фотосесия с моята докторска дисертация", пише Сара към трите снимки, които споделя в Туитър. "Най-дългото раждане някога."

Само след броени дни снимките й стават вайръл, като събират близо 350 000 харесвания и 70 000 коментара в социалната мрежа. 

Както може се очаква, голяма част от феновете на неортодоксалната фотосесия се оказват състуденти, които импонират на чувството й за хумор, както и на нейния възторг от завършената докторска теза.

След като кандидатката за доктор Сара Уилън Къртис споделя забавните снимки, е само въпрос на време и други студенти да започнат да се хвалят със своите "сладурчета". Виждали ли сте такова "бебе" в социалните мрежи досега?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?