Следват 15 факти, за силните жени и това, с което се различават от останалите. А вие една от тях ли сте?

#1 – Амбициозните жени са изключително дисциплинирани и отговорни. Те най-добре знаят колко важни за тях са идеите им. Те не се нуждаят някой да им казва колко много трябва да работят за осъществяването на мечтите им – повярвайте ни, осъзнават го и го се трудят не защото трябва, а защото го желаят.

#2 – Те са смели. За тях няма невъзможни неща. Тези жени не се страхуват да поемат рискове, защото знаят, че грешките са хубаво нещо - благодарение на тях те израстват.

#4 – Амбициозните жени гледат само напред и нагоре. За тях миналото няма значение. Каквото било, било. Освен вече наученото, то няма какво да им донесе повече.

#5 – Тези жени са изпълнени с живот и излъчват любов. За тях няма добро или лошо. В очите им животът е прекрасен както с добрите така и с лошите си страни. Вдъхновени от заобикалящия ги свят, те носят радост и любов.

#6 – Те са си самодостатъчни. Те обичат и уважават себе си. За тях не е унизително ако нямат мъж до себе си. Силни и уверени, те знаят, че всяко нещо идва с времето си. А сега времето е тяхно и те му се наслаждават с всяка следваща минута.

#7 – Те не вярват в приказките. Рационални и обективни, амбициозните жени не се осланят на градски легенди за принца на бял кон или за задължителния "happy ending". Животът е приключение и те вярват само на собствените си очи. 

#8 – Според тях обвързването и създаването на семейство още преди да са здраво стъпили на краката си и постигнали желаните цели е огромна грешка.

#9 – За тях приятелството не е въпрос на количество, а на качество. Те познават много хора, но малцина са приобщени към техния тесен кръг от доверени хора.

#10 – Те никога не се осланят на стари лаври. За тях всеки един успех е повод да надграждат себе си. Те не се хвалят и не обичат да говорят за себе си. Те знаят какво искат от живота и с всеки следващ ден работят за осъществяването на техните идеи.

#11 – Те винаги ще се извинят за поведението си, ако са сбъркали, но никога няма да съжаляват за това, което са – истински. Те винаги са, преди всичко и всички, верни на себе си.

#12 – Те държат на думата си. Ако са казали "да", така ще бъде. Същото важи и за моментите на отказ.

#13 – Те умеят да се освобождават от излишния товар. Качество, което се придобива с житейски опит. Умението да се освобождаваме от ненужните товари ни прави много по-щастливи, свободни и способни да продължаваме напред.

#14 – Научили са се на търпение. 

#15 - Те са благодарни за всичко, което имат – малко и голямо, видимо и невидимо. Да, благодарни са, защото знаят цената на всяко нещо, което са постигнали в живота. Също така са благодарни и на всички тези, които през годините са ги омаловажавали, унижавали и пренебрегвали, защото с тяхна "помощ" жените, за които говорим, са станали по-силни. Това е водещата сила на техния личен успех.