Дженифър Гарнър сподели за загубата на баща си в социалните мрежи. Холивудската звезда публикува трогателен пост и галерия във Фейсбук профила си - с мили спомени от живота на баща й, който е починал на 85 години.

"Баща ми почина спокойно в събота следобед. Бяхме с него и пеехме „Amazing Grace“, докато ни напускаше. Въпреки че няма трагедия в смъртта на един 85-годишен мъж, който е живял здравословен и прекрасен живот, знайте, че скръбта е неизбежна и чака зад неочаквани ъгли", написа актрисата във Фейсбук.

"Днес е ден за благодарност. Благодарни сме за деликатното поведение и тихата сила на татко. За начина, по който се закачаше с палавата си усмивка и за начина, по който си измисли ролята на вечно търпеливия баща на момичета. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра", допълва тя.

Актрисата не пропусна да изкаже своята благодарност към медицинските служители, които са се грижили за баща й.

"Вие удължихте живота на татко и му дадохте възможност да прекара време на любимите си места – да бъде капитан на лодка, да бъде заобиколен от своите дъщери и внуци, както и най-вече до нашата майка и негова съпруга, с която са заедно от 59 години", празнателна е Дженифър.

"Има толкова много да се каже за баща ми - аз и сестрите ми никога няма да спрем да говорим за това колко прекрасен беше той. Но днес споделям тези спомени с признателността си към добрия и брилянтен човек, баща и дядо, който беше, както и любящото наследство, което остави след себе си", допълва Гарнър.