Децата на Дженифър Гарнър не ползват социалните мрежи и нямат достъп до такива. Още по-интересен факт е, че голямата дъщеря на актрисата е изключително благодарна за това решение на майка си.

50-годишната актриса има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек. Едната й дъщеря - Вайълет, е на 17 г., Серафина Роуз на 14 г., а синът й - Самюъл на 11 г.

Гарнър предизвикала децата си да ѝ докажат как социалните медии могат да бъдат полезни.

„Покажете ми статиите, които доказват, че социалните медии са полезни за тийнейджърите, и тогава отново ще проведем разговор", предизвикала Гарнър децата си, пише People.

„Най-голямата ми дъщеря е благодарна за решението ми“, сподели актрисата по повод въпросите за това как живеят децата й.

„Без дори да имам известни родители, се притеснявам за всички деца, които трябва да се справят с този натиск на социалните мрежи", каза Гарнър в инревю, когато голямата й дъщеря е на 13 години. Тогава на Вайълет не й е било позволено да се присъедини към Инстаграм.

 „Не намирам нищо положително за теб в социалните мрежи, ако решиш, че искаш да видиш нещо конкретно можем да потърсим заедно от моя профил“, била категорична тя. 

Въпреки че Гарнър, която бързо се превърна в една от кралиците на Инстаграм, призна, че участието в социалните медии „те кара да се чувстваш по-отговорен", тя разкри, че се е присъединила към платформата с неохота и е продължила да прави съдържание, но по свой собствен начин.

Какво обикновено публикуват българите в социалните мрежи - вижте във видеото.