Когато става дума за летния ни гардероб, всички сме на една вълна – той трябва да навява усещане за непринудено лято, горещина, море и безкрайни почивни дни. Можем да имаме всичко това накуп в комбинация с най-готините модни находки, които ще забележите в облеклото на известни личности, “инста” фешънисти и ценители на най-свежите тенденции. За щастие, тези идеи са напълно достъпни. Със сравнително малко средства и щипка въображение можете да ги добавите в своята секси лятна визия още днес.

Снимка: iStock

Облечете се в бяло – от глава до пети

Една от модните тенденции, които просто обожаваме това лято е… белият цвят. От глава до пети. Точно така, белият цвят е тотален хит! Изберете бански в бяло, за да подчертаете своя бронзов загар или изберете рокля, която да подчертава извивките ви. Можете да се облечете в напълно бял аутфит, да добавите един ярък аксесоар и да се качите на вълната на едно супер секси лято.

Снимка: iStock

Сладка горчица

Лимонено жълто или сладка горчица? Този цвят е нещо повече от поредните модни предложения, които ще видим в женските списания. Той ще превърне визията ви в интригуващо приключение, а в комбинация с супер актуалната плетена чанта тип “кошница” мигновено ще се пренесете в слънчева Казабланка.

Снимка: iStock

Секси точки

Това е тенденцията, с която смело можем да експериментираме. Изберете непринудена рокля с волани с дължината, която подчертава най-добре тялото ви. Добавете ярък аксесоар, ниски обувки и ретро слънчеви очила. Останалото е просто мистерията на собственото ви очарование.

Снимка: iStock

Женствен ретро силует

Независимо дали изберете рокля с копчета, деликатно подчертаваща женствените ви форми или “миди” пола с тениска – най-важното е да се чувствате като горещи диви, които с удоволствие демонстрират своя непокорен и в същото време нежен дух. Експериментирайте и носете “себе си” с наслада. Това е най-добрата модна идея, която някога сме получавали.

Вижте още идеи в сайта Frida.bg.