.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Осемте женски гряха

Пламен Василев | преди 4 години
Жена
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Жените не могат да избягат от греховната си природа...

Представяме ви мъжката гледна точка по въпроса кои са осемте женски гряха. Текстът ни изпрати Пламен Василев. Благодарим! Ето как и ти можеш да ни изпратиш свой авторски текст.

Какво искат жените? Кой или какво ги прави щастливи? Защо са такива, каквито са? Наистина ли са от Венера?
Това са все въпроси с повишена трудност за средностатистическия мъж. Защо ли? Просто, защото жената е най-сложното ''изобретение'' за противоположния пол и едва ли скоро загадката, наречена ''жена'' ще бъде решена.

Същността на жената е такава, че да те докара до... грях. Символът на всички жени посвета и нейният първообраз, е Ева-изкусителката на първия мъж в Райската градина.

Жените не могат да избягат от от греховната си природа. Тя им е закодирана още от Сътворението на света.

6 неща, които правят жените и карат мъжете да полудяватБлагодарим на Пламен Василев за поредния очарователен текст, който ни изпрати


Светица или грешница?
Смятам, че такава дилема относно нежната половина от човечеството не би трябвало да има. Тя винаги е грешница, макар и не винаги да го показва. Светостта  е просто нещожен процент от женската същност.
За да докажа тази моя теория, ще ви попитам: Чува ли ли сте за осемте женски гряха? Ако не-значи въобще си нямате понятие от жени! Ако пък ги знаете, трябва да ви удостоят с Нобелова награда за ''разгадаването на енигмата, наречена ''жена''.

Ето все пак кои са 8-те женски гряха - #зли, # злобни, #манипулативни, # неискрени, # несигурни, #превзети,#ревниви, # лицемерки.

Струва ли ви се познато? Топлата вода вече е открита. Време е да ''намерим'' и.........ЖЕНАТА!
Cherchez la femme!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?