Жена твърди, че е имала интимни преживявания с призрак „със зъби и лице на гаргойл“ в продължение на повече от 20 години, пише "Дейли мейл".

Паола Флорес от Колумбия казва, че връзката й с призрака е започнала, когато е била млада - и че той я е посещавал всяка вечер, докато си ляга да спи.

Флорес сподели за необичайните си преживявания в телевизионното шоу Sin Carreta, което се излъчва по държавния Canal 1.

Паула също твърди, че в крайна сметка се е влюбила в призрака, докато се е наслаждавала на 20-годишната си страстна връзка с него.

„Един ден си лежах, когато усетих как една ръка се премества от моите крака към гърдите ми. Беше странно, уплаших се“, споделя тя.

„От този момент нататък той започна да идва при мен като призрак, за да правим секс“, допълва тя.

Паула се отдава в продължение на 20 години на своя призрачен любовник – докато най-накрая не вижда лицето му.

„Той беше много голям мъж. Но в деня, когато го зърнах, имаше зъби и лице на гаргойл“, споделя тя.

След като видяла страшния поглед на призрака, тя му заявила, че не иска да има повече контакт с него, защото я плаши. Това бил и последният път, когато го видяла.

Психологът Мартиза Монтеалегре коментира: „Случаят на Паула изобщо не е често срещан. Всъщност демоничните случаи са изключително изолирани“.

Парапсихологът Джайро Урбекс обаче вярва, че разказът й е достоверен, добавяйки, че тя вероятно е имала връзка с „инкубус“.

Един от онлайн потребителите коментира, че „сигурно е бил сатанински дух“, докато друг казва, че „хората стават все по-луди“.

Сред шеговитите коментари са още: „Кажете й, че това сигурно е съсед, покрил се с чаршаф с дупки“ и „Този дух не беше свят“.