Звездата от фантастичната драма „Sucker Punch: Измислен свят“ Ванеса Хъджинс направи изненадващо признание – от малка има паранормални способности и може да комуникира с мъртвите.

Снимка: Getty Images

В шоуто на Кели Кларксън тя разкри, че вече е приела факта, че може „да вижда и да чува неща“. За пръв път е усетила паранормалните си способности когато е била 8-годишна.

„Веднъж, когато се приготвях за училище, имаше една играчка пате на кухненската маса“, разказа тя. „Когато тръгнах да ходя, патето започна да ходи редом с мен. Опитах се да потисна спомена, защото беше страшно. Непознатото е плашещо.“

Днес обаче актрисата, която участва още в популярния тийн филм „Училищен мюзикъл“, вече е готова да приеме дарбата си.

Снимка: Getty Images

„Това е дар и нещо, което имам способност да правя, така че държа на него“, каза тя.

Тя разкри, че има специален уред, който нарече „духовна кутия“. С помощта на „електрическата си честота“ кутията ѝ помага да комуникира с духове.

Почитателите на Ванеса няма да са изненадани, защото преди повече от 10 години тя разказа, че е била посещавана от призраци. През 2011 г. разказа за призрачно присъствие в къщата, в която е била отседнала по време на снимките на „Пътуване до тайнствения остров“.

Снимка: Getty Images

Актрисата е чула стъпки, но не е успяла а намери източника им. Известно време е обикаляла, следвайки звуците, преди да се изплаши и да се откаже.

„Усетих, че е женски призрак. Според мен е жена, изгубила съпруга си във война, която продължава да го очаква да се завърне.“