Мъж, който е починал, казва, че преди да се върне към живота, се е срещнал с Исус Христос. Твърди и че е видял Адолф Хитлер да гори в ада, пише UNILAD.

Браян Мелвин споделя, че бил „войнствен атеист“, докато технически не умрял от холера. Случило се, след като „пил малко мръсна вода“. След като поел последния си дъх, почувствал, че е преминава през

„ЧЕРНА ПРАЗНИКА“

Той описва как се е носил над собственото си тяло близо до тавана на стаята, в която се намирал. След това се изкачил към светлина, където можело да чуе „красива и дълбока музика“.

След това се е озовал лице в лице не с кой да е, а с Исус Христос. Той му казал, че не заслужава да отиде в рая и вместо това

ГО ИЗПРАТИЛ В АДА

Снимка: Getty Images

Веднъж попаднал долу, Браян видял един от малкото хора в човешката история, за когото всеки е сигурен, че страда ужасно в ада, ако такова място съществува.

За ада Мелвин казва, че „миришело ужасно“ и било „много горещо“.

Навсякъде около него „нещата изглеждали мъртви“ и било пълно с хора. Те първоначално го приветствали, преди „да се променят и да се превърнат в други хора с алигаторски очи“.

Снимка: Getty Images

След като се срещна с „адските създания“, Брайън твърди, че е видял в ада не кой да е, а самия Адолф Хитлер. Фюрерът бил получил чудовищно наказание за всички ужасни неща, които е сторил.

Браян Мелвин споделя:

„Човекът, когото видях, беше Адолф Хитлер. Той беше вътре в огнена пещ, като Аушвиц, където поставяха телата и ги изгаряха. Той преминаваше през всичко това, през което е преминала всяка една жертва - от залавянето им, през пристигането им в концентрационния лагер, до воденето им до газовите камери, където са били убивани."

„Преминаваше през всичко за всяко нещо, което беше сторил на всеки един мъж, жена и дете. Това видях. Той полудяваше все повече", допълва той.

След като се връща към света на живите, Брайън казва, че се обърнал напълно към християнството, въпреки че преди това бил атеист.

Интересна история за прераждане вижте във видеото.