Павлина Стоянова ни изпрати текст, посветен на коледните желания и защо точно студените месеци са й любимата част от годината. Благодарим! Виж как и ти можеш да ни изпратиш текст и да станеш част от авторите на LadyZone.

За много хора животът започва с настъпването на пролетта! При мен обаче началото идва с есента! Есенно-зимните месеци са моето любимо време от годината! Моето вдъхновение, моят рестарт!

Харесвам есента, защото е по-мека от лятото, защото ми носи нужния баланс и омиротворение! Пълните с плодове и зеленчуци сергии на пазара радват очите ми! Хрупкави ябълки, сочно грозде, сладки смокини! Този сезон е по-ярък и по-богат на цветове от пролетта дори! Алеите в парка, покрити с пъстър килим от листа, падащи кестени, тишина и спокойствие - идеалният момент за любимия сутрешен джогинг! След няколко обиколки винаги се чувствам по–лека, освежа и вдъхновена! Чаша горещо лате е логичното продължение, в компанията на любимо списание, разбира се!

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2

Накъде за коледните празници>>

 

Всяка година чакам есенно-зимните колекции с голямо нетърпение! Първият нов пуловер за сезона! Вярвам, че всяка нова дреха носи някаква енергия и ни я дава, зарежда ни с нея! Внимателно подбирам цветовете и материите ! Важно е, защото ми създава усещане за топлина и хармония, създава ми настроение. Неусетно идва и първата сутрин в която се събуждам, поглеждам през прозореца и виждам, че светът е побелял. Едно сладко вълнение се носи във въздуха, радвам се като дете!

Какъв коледен подарък да изберем>>

По-дългите часове, прекарани вкъщи ми дават възможност за самовглъбяване, за четене на книги самоусъвършенстване! Ароматът на цитрус и канела стимулира сетивата ми, настройва ме на една по-романтична вълна. В такива моменти, когато ми е топло и уютно, когато усещам силно връзката със самата себе си, обичам да пиша списъци с желания.

 

Покрай интересите ми, свързани с Астрологията разбрах, че има значение кога, какво и как си пожелаваме. Има значение за неговото сбъдване ! Оказва се, че първите часове на всяко Новолуние са най-подходящият момент! Тогава вадя лист хартия и пиша 10 желания. Добре формулирани и ясни, защото тя, Вселената ги разбира и изпълнява буквално! И знаете ли какво – голяма част от тях вече са се реализирали, а други са на път! За тези, които се бавят приемам, че моментът не е подходящ, че аз не съм готова или че просто Вселената подготвя съвършен план за тяхното осъществяване! И какво по-прекрасно време за пожелаване от коледно-новогодишните празници! Нали по Коледа стават чудеса....

Кога да украсим коледното дръвче>>

Макар и да живеем в материален свят, всъщност се оказва, че повечето хора се нуждаят от емоции, от някой или нещо, което да запали искрата! Обръщането към духовното за мен се превърна в необходимост! Сега си пожелавам да попадна на книга, която да ми разкрие нов хоризонт, на филм, който да ме разчуства, на музика, която да ме размечтае, на разговор, който да ме стопли!

Хората все повече се нуждаят от духовни връзки. Казват, че да срещнеш сродната си душа е уникално щастие, след което нищо не е същото! Сродната душа, за която Елизабет Гилбърт казва в „Яж, моли се и обичай“, че идва, за да те разтърси, да разкрие нов пласт от теб самата, да разбие сърцето ти и да го отвори, за да може вътре да влезе нова светлина! Красиви думи... би било прекрасно да си го пожелаеш през най-вълшебния месец на годината!

Сандвичи като елхи>>

В заключение искам да споделя нещо интересно. Абонирана съм за един забавен сайт и всеки ден получавам „писма от Вселената“. Преди време тя, Вселената ми написа следното: „Каквото и да си пожелаеш днес, то със сигурност е по-малко от онова, което вече имаш!“ Знам и нещо друго – преди да поискаш, първо трябва да благодариш! А също и да не забравяш, че желанията на хората, които дарявят радост, се осъществяват по-бързо!
Вълшебен Декември и сбъдване на най-дръзките ви мечти!!