.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как изглеждат отвътре и отвън луксозната къща и къщата за бедни във "Фермата" (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 1 седмица
За първи път в предстоящия сезон на „Фермата“ участниците ще живеят в две отделни и напълно автономни ферми

bTV започва изключително важен социален експеримент. Петият сезон на най-рейтинговото риалити шоу у нас „Фермата” събира 20 българи с различен социален статус под мотото „Нов свят“. На 6 септември, в деня на Съединението на България, те ще прекрачат прага на най-градивното предаване в тeлевизионния ефир, за да открият причините за една от най-ярките разделителни линии в обществото ни днес – тази между бедните и богатите.

Орлин Горанов, Мъдреца във "Фермата": Крайно време е малко да си размътим комфортаУчастието ми ще е предизвикателство и за мен, защото досега не съм имал смелостта да вляза в каквото и да е риалити, признава той

За първи път в предстоящия сезон на „Фермата“ участниците ще живеят в две отделни и напълно автономни ферми, между които има триметрова стена, символ на разединението, в което живеем всеки ден.

Марин Петров, наставник във "Фермата": Няма вариант да спреш да се бориш и да искаш да спечелишМарин е единият от двамата наставници, които ще напътстват участниците в петия сезон на най-гледаното риалити у нас

През първите седмици от новия сезон двете групи – на чорбаджиите и сиромасите - ще бъдат явно противопоставени – ще живеят в две отделни къщи (луксозна и съборетина), ще се грижат за две отделни стопанства, ще се състезават едни срещу други.

Росен Николаев, наставник във "Фермата": Спането и почивката са след всичко останало и ако остане времеАко не забаравят, че са на състезание, е много добре, нещата тръгват гладко от началото, препоръчва Росен на участниците

Целта на тяхното съжителство ще бъде да намерят път един към друг и да разрушат стената, която ги разделя. Ако тя рухне и настъпи обединение, всички заедно ще дадат началото на един „Нов свят“.

Как изглеждат двете ферми отвътре и отвън - вижте във видеото.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите