Супермоделът Жизел Бюндхен премина по модния подиум за последен път. По-рано тази седмица красивата бразилка потвърди слуховете, че се отказва от дефилетата, а днес последното й ревю вече е в историята.

След 20-годишна кариера на манекенка, Жизел премина по подиума за последен път, съпроводена аплодисментите на присъстващите на представянето на новата колекция на Colcci – бранд, с който красавицата си партнира от началото на кариерата си.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ревюто бе част от Седмицата на модата в Сао Пауло. Съпругът на Жизел – Том Брейди, бе сред публиката, за да подкрепи любимата си.

Преди шоуто Жизел сподели няколко кадъра зад кулисите, както и своя снимка от началото на кариерата й, когато е била едва на 14.

"Благодарна съм, че имам възможността да се оттегля по свой избор", споделя красавицата и уточнява, че не напуска модата изцяло и продължава да работи по другите си проекти.

Жизел не може да се оплаче от липса на ангажименти. През 2014г. супермоделът участва в над 16 кампании, приходите от които й осигуриха първото място в класацията на Forbes за най-високоплатените модели с 47 млн. долара!