Дони Василева е красива, думите й са мъдри и топли, а усмивката - по-силна от късо италианско кафе. Носи титлата "Мисис Баба", освен това е талантлив текстописец, занимава се с благотворителност и знае как да накара жените да се чувстват още по-красиви. 

Преди години Дони Василева влиза като участник във "Фермата" с желанието да открие своите биологични родители. 

Слушайте подкаста "Малки разговори" и в Спотифай.  

КОРЕНЪТ МИ Е ОТРЯЗАН

"Родена съм в специално отделение, до което достъп са имали само оределен кръг хора от държавата. Но и до ден-днешен не мога да разбера кои са моите родители. На 3 месеца ме е взело от там семейство от село Роза. Разбрах, че съм осиновена в 7. клас, каза ми го баща ми. Това не промени нищо в отношенията ни, напротив - заобичах ги още повече", това разказва тя тогава във визитката си. 

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LadyzoneTV. 

Години по-късно Дони успява да открие своята майка! Каква човешка грешка води до това една дъщеря да не може да открие жената, която й е дала живот толкова дълго време - вижте във видеото. 

АЗ СЪМ АБСОЛЮТНО НЕЙНО КОПИЕ

Две сестри и един брат - и тези свои близки хора отркива Дони, освен майка си. За съжаление, не успява да се срещне с баща си, който вече е починал. 

"Ако бях стигнала до тях по време на участието ми във "Фермата", щях да видя и него", споделя Дони в "Малки разговори. 

Снимка: Дони Василева, личен архив

"Никога не бих потърсила истинските си родители, ако тези, които ме отгледаха, бяха все още живи. Никога не бих им причинила това – да знаят, че търся истинските си родители”, споделя след излизането си от "Фермата" Дони. 

ОЩЕ ИНТЕРЕСНО ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ ГЛЕДАЙТЕ НА LadyzoneTV. 

След 35 години Дони Василева намира спокойствие, а животът й поема в различна посока.

"Огромна лекота за много кратко време, веднага след като ми се случи това нещо! Знам колко е важна връзката с рода!", откровена е тя. 

Каква е първата реакция на майка и дъщеря, когато се виждат - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Дони е едва на 38 г., когато се ражда внукът й.