Много хора я познават като една от чарoвните участнички в предаването „Фермата“. За други е известна като „Мисис Баба“, защото е едва на 38 г., когато се ражда внукът й, а тя печели впечатляващия конкурс. За нас Дони Василева е красива бизнес дама и жена, носеща много мъдрост и красота.

Затова пожелахме да надникнем в чантата й. Какво открихме там - вижте във видеото. 

"Ако една дама има подредена чанта, значи и животът й е подреден" - ни споделя Дони и започва да ни показва какво носи в червената си чанта. Да надникнем.

Снимка: Евгений Милов

"Портмонето ми винаги е червено, защото някога, някой ми е казал, че това е на пари. Вътре са всичките ми документи, карти и пари. И нещо, което ми е дадено от астроложка, която се занимава със специални ритуали. Не съм суеверен човек, но когато някой ми даде нещо специално за мен, разбира се, че аз ще го нося" - какъв е амулетът вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Задължително в нейната чанта носи червено червило и червен молив за устни. При това не един - а два. Защо?

"Единият молив може да се счупи, а може да ми се изкриви червилото някъде. И, разбира се, огледалце, за да мога да оправя грима си по всяко време" - обяснява ни Дони. 

Познайте какъв цвят е бизнес тефтерът й? А когато се разделихме, видяхме и цвета на колата й. Дони Василева е завихрила истинска силна и женствена енергия около себе си, която може да се усети още с първите думи, които си разменяме. 

Снимка: Евгений Милов

И като всяка жена, тя не забравя козметиката. Винаги си носи крем за ръце в чантата. 

"Хубаво е да се грижим за кожата си. Аз винаги има в чантата мой собствено направен крем, който си слагам в собствени опаковки. Не мога без крем за ръце, защото ми е важно." 

Какво й се налага да има още в чантата, заради дългия си маникюр, и кой е на снимките, които носи винаги - вижте във видеото.

Дони Василева губи сина си, когато той е едва на 2 годинки. 3 месеца след това умира майка й. И всичко това, докато тя е само на 19 години. "Когато съм слаба, съм най-силна" - ни каза тя на среща преди години. Какво ни сподели сега и как е успяла да открие биологичната си майка - очаквайте да разберете в гостуването й в подкаста ни "Малки разговори" скоро.