Дамската чанта е онази отделна вселена, в която, в противовес на всички физични закони, в едно се събират полезно, приятно, необходимо, важно, must have, излишно и дори онова, което е "за всеки случай". Всички знаем, че в тази вселена няма нито черни дупки, нито космически бури. Но въпреки това предметите в нея са или перфектно подредени, или в пълен хаос.

До своята вселена, събрала се в текстилна торба, ни допуска репортерът на bTV Радиана Божикова. Тя е наш специален гост в новия епизод на поредицата "В чантата на..."

"Въпреки че изглежда съвсем малка, сега ще ви изненадам с това, което има вътре" - ни предизвиква с усмивка Радиана. 

Снимка: Евгений Милов

И приключението започва - гледайте във видеото. 

Следвайки принципите на истински работещото момиче, лаптопът заема основно място в чантата на Радиана. Оказва се, че не само...

Снимка: Евгений Милов

В света на високите технологии и бързо случващите се новости, репортерът на bTV е винаги на линия, защото в чантата си носи несесер със зарядно, мишка и устройство за външна памет

А също няколко телефона и външна батерия за тях:

"Който ме познава, знае, че въпреки всички зарядни устройства и батерии, които нося, винаги съм без батерия". 

Набрахме скорост, нали? А чудите ли се колко вида слушалки и очила може да извади от чантата си момичето, което разказа за последните клетвени девици на Албания? Отговорите са във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Флашка, 64 GB, на която никога няма място и постоянно трябва да трия нещо!" - Радиана изважда поредния предмет от чантата си, а масата пред нея вече е доста отрупана. 

"Това са нещата, без които не мога. Винаги са с мен, всеки ден. Всичко ми трябва!" - категорична е тя. 

Снимка: Евгений Милов

За да гледате цялото видео - цък на плейъра горе.