Гергана Гунчева е най-новото попълнение в спортната редакция на bTV. През 2004 г. тя е избрана за най-красивата българка на конкурса "Мис България". Майка на две деца и жена с подчертан интерес към волейбола и художествената гимнастика. 

За да опознаеш един човек отвъд фактите, които вече са известни за него обаче, е най-добре да провериш какво е ценното в живота му. Ценните и любими свои снимки в Инстаграм Гери ни показва с голяма доза честност, без филтри и с ослепителна усмивка.

Снимка: Евгений Милов

"Първата снимка е от първата ми бременност, със сина ми Самуил. Тук съм малко преди да родя и е съкровен момент за мен" - разказва тя, докато връща времето назад, плъзвайки пръст по дисплея на телефона си.

Как е изглеждала Гери като бременна и кои са другите й любими снимки - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Тази снимка всеки път ме просълзява, когато я видя! Това е може би най-най-любимата ми снимка изобщо" - разказва повече спортната журналистка за следващия кадър, който показва.  

Такава снимка може би имат много жени, а други съжаляват, че са пропуснали да я направят. Моментът се случва веднъж в живота и със сигурност е незабравим.

Какво има на този любим кадър тя не крие - вижте го във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

И още - кое е "най-смешното бебе" за нея, любимият й град в Европа и защо последно е плакала, но със сълзи от щастие.

"Твоите 5 в Инстаграм" - видео рубриката, която събира емоциите от живота в кадри.

Снимка: Евгений Милов