Ива Екимова е най-усмихнатият пиар експерт от Велинград до кабинета на принц Чарлз в Уелс. Периметърът не е случаен - това са само част от местата, на които тя разпръсква чар и професионализъм. 

Ива е поредният гост в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм". Социалните мрежи са важна част от живота на почти всички хора, но когато си пиар експерт, да си потопен и активен в случващото се е не само забавление, но и работа. А Ива определено знае как да използва силата на мрежите и за двете. Доказва ни го всеки път, когато първа сложи своето сърце под снимка, щом Ladyzone сподели в споделяме в Инстаграма си. Последвайте ни, ако все още не сте. 

Снимка: Евгений Милов

"Спирам се на последната седмица, в която течеше ефирът на нашите приятели от "Преди обед". Това е може би най-смешната седмица от цялата година. Бяхме седмични коментатори заедно с Веселин Плачков. Толкова не съм се забавлявала може би от преди пандемията!" - разказва ни тя и показва един от любимите си постове в Инстаграм. 

"Задължително трябва да отбележа дебюта на Дара на сцената на наградите на BG Радио, което беше наистина много вълнуващо и голяма чест за нас" - изпълнението й и другите любими постове може да видите във видеото. 

Още една снимка ни споделя Ива Екимова "не за да се хваля". Ние обаче определено искаме да я похвалим за начина, по който изглежда и свободата да публикува снимки без фотошоп. 

"Беше много смешно, че като я пуснах в мрежата, няколко дни след това прочетох в жълт сайт, че толкова фотошоп имало, че съм си направила краката да изглеждат като пипалата на извънземно. Истината е, че тук няма никакъв фотошоп, но много се смяхме с моята приятелка!" - разказва тя за историята на кадъра. 

Ще оставим кадъра в загадка, но може да го видите във видеото.