.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Обеците, които ще носим тази зима

LadyZone.bg | преди 3 години
RODARTE
Красиви и обемни са моделите покорили зимния сезон 2015

2015 отбелязва завръщането на съразмерните обеци. Със или без украшения, от благородни метали, пластмаса или друга материя - бижутата на новонастъпилата зима са изключително привлекателни. 

Тази години ще имаме възможността да приложим асиметрията при бижутата, носейки една обица, но не каква и да е. А като тази на LOEWE. 

Какви обеци да носим според формата на лицетоЗа да направим правилния избор

Цветовете също са по желание и според вкуса на всяка. Колкото повече блясък и пъстрота, толкова по-добре. Зимата е сезон, когато залагаме повече на монохромните нюанси. Време да променим тази тенденция, обаграйки сивото ежедневие със стил и ярко настроение. 

Характерни за тазгодишните скъпоценни тенденции са формите. Дизайнерските модели бижута са изпълнени с фантазия и своеобразни фигури, които подчертават по необикновен начин дамското облекло. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите