Когато произнесете името ѝ на глас, ви побиват тръпки. При някои хора е заради скандалната й визия, при други - заради смелостта и разкрепостеността ѝ. тя се казва Бианка Ченсори и е втората съпруга на Кание Уест - Йе. 

В живота на музиканта има две основни жени, които феновете му не се уморяват да сравняват: Ким Кардашиян, бившата му съпруга и майка на децата му, и Бианка Ченсори, новата му съпруга. Възможно е да ги противопоставяме една на друга много дълго време, но има ли смисъл от това?

Бианка определено има ярка индивидуалност и привлича всички погледи, независимо дали е на събитие с червен килим, или просто пазарува в магазина.

Някои смятат, че Бианка не подхожда на Краля на музиката. Други са убедени, че двамата са еднакво луди и много си отиват дори чисто енергийно.

Дали новата му приятелка не се е превърнала в негов "моден експеримент" - едва ли ще разберем. Но няма как да отречем, че двамата изглеждат хармонично, въпреки лудостта, която създават.

Тоалетите на Бианка Ченсори са шокиращи, за някои дори отвратителни. И в същото време достойни за възхищение. Какво не е наред с тях?  

Вижте тоалетите, с които втрещи последователите си и предизвика много и различни коментари. 

Но за разлика от други момичета, рапърът премени Бианка в полупрозрачни чорапогащи от главата до петите. Най-често я ВИЖДАМЕ в "голи" топове или бодита в комбинация с чорапогащи с висока талия. Тя също така ги носеше на главата си или се появяваше гола, привързвайки хотелска възглавница към гърдите си с ластика на чорапогащника.

Роднините на Чензори не одобряват влиянието на Уест върху нея.

Двойката имаше истинско модно "голо" турне, като не криеше любовта и страстта си от минувачите. По това време одителите на младата красавица се чудеха как да спасят дъщеря си от "плен".

Близки нейни познати обаче наистина били убедени, че рапърът е забранил на Бианка да общува с приятелите и роднините си и тя не може да направи нищо по въпроса. 

Разгледайте още снимки в Галерията.