Стана известно, че Кание Уест официално се ожени за Бианка Ченсори месец след развода си с Ким Кардашян. Журналисти от британското издание "Дейли мейл" установиха, че Кание Уест и Бианка Ченсори наистина са официално женени. Те легализираха връзката си в Калифорния под поверителен лиценз. Ето защо информацията за сватбата не е станала публично достояние.

„Кание е мегазвезда от две десетилетия, популярността му продължава да расте, а първата му съпруга живееше почти през цялото време пред камерата. Връзката на Бианка и Кание има напълно различна атмосфера. Те са много лични, привързани и отдадени на един на друг", каза приятел на двойката, обяснявайки защо рапърът е решил да запази важното събитие в тайна. 

"Мисля, че и двамата обичат да отделят време само за себе си. Поради тази причина те запазиха подробностите около сватбата си в тайна. Не мисля, че никой освен тях двамата знае как точно се е случило всичко", разкрива още източникът.

Според документите церемонията се е състояла на 20 декември 2022 г. Това е само месец след като Кание финализира бракоразводната си процедура с Ким Кардашян, пише още БГНЕС. Бракът на Уест и Ченсори бе регистриран от Джеймс Мейфийлд, който за 385 долара е извършил церемонии на открито (не в съда) и не е изисквал свидетели.

В началото на годината пресата започна да пише, че рапърът тайно се е оженил за Бианка Ченсори. Тогава папараците забелязаха пръстена на безименния му пръст. Тогава обаче вътрешни лица съобщиха, че церемонията няма правна сила. 

Вижте повече за Кание Уест в следващото видео: