.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Японският остров, на който има осем пъти повече котки, отколкото хора

LadyZone.bg | преди 2 дни
Снимка: istockphoto.com

На японския остров Аошима няма хотели и ресторанти, нито някакви исторически или архитектурни забележителности, но хиляди хора всяка година се качват на ферибота, който пътува до там. Причината островът да привлича толкова туристи е, че на него живеят стотици котки и едва 15 човека.

Всички жители на острова са възрастни хора, така че освен туристите, единствените същества, които им правят компания са котките. По тази причина пухкавото население на острова е на голяма почит сред малцината двукраки в японското рибарско селище.

Аошима е достъпен за всеки, които иска да го посети и да се порадва на котките, но има едно единствено условие – задължително трябва да отнесете със себе си всичкия боклук, който направите на острова.

Ключови думи:Остров, Япония, Котки
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите