.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Животът ви е това, което вие мислите за него

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Жизнерадостна жена
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Новите мисли могат да преобразят изцяло живота ви

Достатъчно е човек да промени своите мисли и бързо ще види как се изменят и материалните условия в живота му. Осъзнайте важността на това, за което мислите. "Нашият живот е това, което ние мислим за него.” Тези думи се приписват на великия философ Марк Аврелий, управлявал Римската империя. Ако присъстват в съзнанието ви мисли за страх, ще сте страхливи . Ако мислите за болести, закономерно е да се разболеете. 

Личното ви отношение към живота с мисли за щастие, ще привлече съответно към вас щастливи изживявания. Ако сте от постоянно оплакващите се хора, вероятно лошото няма да ви отмине, защото всеки е именно това, което мисли.

Животът не е толкова примитивен, но положителната нагласа помага. Човек притегля към себе си това, което е той самият. Богатото въображение и смелите идеи се раждат в ума на човек, който има силите и характера да ги осъществи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?