.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 интересни факта за бисексуалните жени

Евгений Милов | преди 2 години
бисексуалните жени
Снимка: iStock
84% от бисексуалните жени в крайна сметка създават хетеросексуални връзки

Последните научни изследвания могат да ни разкрият наистина любопитни факти за бисексуални жени и сексуалния им живот. Следващите четири са просто задължителни!

По-вероятно е бисексуални да бъдат жените, отколкото мъжете

Жените са три пъти по-склонни от мъжете да сменят сексуалната си ориентация с течение на времето и по-вероятно да се самоопределят като бисексуални, сочи проучване на University of Notre Dame, базирано на данни от National Longitudinal Study of Adolescent to Adult Health за сексуалната активност на над 5000 жени и 4000 мъже при възраст съответно 16, 22 и 28 г.

Бисексуалните жени в крайна сметка създават хетеросексуални връзки

Проучване на Pew Research Center през 2013-а сочи, че цели 84% от самоидентифициращите се като бисексуални мъже и жени в крайна сметка създават хетеросексуални връзки, а едва 9% остават в еднополови връзки.

Бисексуалните жени стават по-често жертва на сексуално насилие, отколкото хетеросексуалните и лесбийките

Изследване през 2010-а на Center for Disease Control сред 9000 жени (96,5% хетеро / 2,2% би / 1,3% хомосексуални) установява, че 61,1% от бисексуалните участнички са били жертва на физическо или сексуално насилие от страна на партньорите си, а при цели 89,5% от тях то е упражнявано от мъже.

Бисексуалните жени пушат най-много марихуана

Изследване на National Alcohol Survey от 2000-а показва, че близо 38% от бисексуалните жени употребяват марихуана, при само 5% от хетеросексуалните жени и около 20% от лесбийките. А скорошно представително проучване сред студентите в САЩ сочи, че бисексуалните е три пъти по-вероятно да пушат трева, отколкото жените с друга сексуална ориентация.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?