.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ретро колекция мебели за 75 години ИКЕА

Евгений Милов | преди 1 година
ИКЕА
Снимка: ИКЕА
Шведският мебелен гигант е създаден от Ингвар Кампард през 1943 г.

Шведският мебелен гигант ИКЕА навършва 75 години и марката ще празнува с уникална, елегантна и достъпна колекция от мебели в скандинавски стил.

През следващите пет месеца ИКЕА ще пусне нови версии на популярните си класически мебели от последните шест десетилетия. 

ИКЕА
Снимка: ИКЕА

Компанията ще започне да предлага в продажба своята ретро колекция "Gratulera" от август с мебели в духа на 50-те и 60-те години на миналия век, последвани от 70-те и 80-те през септември, както и от 90-те години до началото на 21 век през декември.

ИКЕА
Снимка: ИКЕА

Всеки продукт от винтидж колекцията отразява история на марката през последните десетилетия, като някои от продуктите са иконични - те са навсякъде и до днес от създаването на компанията през 1943 г. от Ингвар Кампард.

ИКЕА
Снимка: ИКЕА

Повече информация за колекцията "Gratulera" можете да намерите в сайта на ИКЕА.

Вечните цитати от Ингвар Кампрад, основател на IKEAШведският милиардер и един от най-богатите хора в света се славеше като голям скъперник
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?