.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пътеводител на южночерноморския пътешественик: Варвара

LadyZone.bg | преди 1 година
2111146874.jpg
Снимка: \"Wake up\" - Варвара
Плажът във Варвара е по-откъснат от останалите, но именно заради това е толкова разкошен.

Колкото повече отиваме на юг, толкова повече се задълбава морското ни състояние на ума. Във Варвара то вече е особено. Мястото се намира между Царево и Ахтопол. В последните няколко години той набра популярност и днес е едно от любимите места на феновете на онова малко по-диво, по-спокойно и по-откъснато от света море.

Мото на бара е "Да бъдеш или да не бъдеш... буден" , а в случая това далеч не е толкова парадоксален въпрос, колкото героят на Шекспир го е направил. Отговорът е един и той е ясен: определено да бъдеш!

2111146875.jpg
Снимка: \"Wake up\" - Варвара

Защото има за какво. Тук партитата са неповторими, музиката е специална, а обстановката е магическа. През деня отидете на плаж, за да се изкъпете в морето. И то не в която и да е негова част, а в една от най-чистите. Мястото се намира на около 1 километър от с. Варвара, до което можете да стигнете както с кола, така и с междуградски транспорт. Добре, че фирмите са се погрижили да ни осигуряват достатъчна мобилност през лятото! 

2111146877.jpg
Снимка: \"Wake up\" - Варвара

Защото за тук си струва - мястото все още е неопетнено, незастроено, неразрушено. То все още е такова, каквото в последно време сме отвикнали да виждаме. Мястото все още е магическо, морето е синьо, скалите са студени, слънцето грее. 

Следващата седмица продължаваме отново в южна посока. Къде ще стигнем? В друго измерение. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?