Страстно червена рокля, впечатляваща прическа и Емануела, която изпълни аржентинско танго зеадно със своя партньор Калоян в "Dancing Stars". 

"То е рязко, гадно, флиртаджийско!" - така фолк певицата обясни усещането си за танца на репетицията. Тази вечер беше за световни хитове.

"Силното оръжие на Емануела са очите. Тя трябва да ги използва" - коментира нейният партньор Калоян. Той я посъветва да гледа леко пренебрежително и през рамото си, за да придаде допълнителен отенък на изпълнението им. Двамата танцуваха по музика на "Ролинг Стоунс". Огненото им изпълнение подпали както сцената на бляскавото риалити, така и журито. Всеки от тях имаше собствено мнение за изпълнението и нямаха търпение да го споделят. 

Всички епизоди на Dancing Stars гледайте на btvplus.bg

"Тайнствена и загадъчна като черна орхидея. Емануела е една от най-талантливите жени за танци. Ти си 100-процентова жена! В танца се раздаваш на 70%. Искам повече!" - коментира Галена Великова.

Франциска Йорданова я приветства в отбора на тъмните коси, но не пропусна да сподели и своята гледна точка за изпълнението.

"Нейният стил е контрол без усилие. Ние искаме да те направим рязка и бърза, но ти не си това. Искам да си по-прецизна!" - категочна бе тя. 

Това е втори танц на Емануела с нов партньор. Още при първото им изпълнение Калоян сподели, че тя е най-координираната участничка в предаването.

Всички епизоди на Dancing Stars гледайте на btvplus.bg