„Благодаря на всички! Направихте празника ми незабравим!!!“ – написа от Пловдив певицата Емануела по повод 42-ия си рожден ден.

„Станах певица малко на шега. На родителите казах, че ще уча медицина, но в същото време направих няколко песни и ходих на прослушване. Криех от нашите, че съм подписала договор с музикална компания. Когато разбраха, близо 4 години не ми говореха“ – сподели в края на миналата година Емануела пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“.

„Бързо станах известна, на третата ми песен мисля. Тогава времената бяха различни, лесно можеше да имаш достъп до публиката. Сега има много нови изпълнители, хората се наситиха“ – поясни певицата, която е родена като Емилия, но впоследствие сменя името си.

„В офиса на компанията дойде вестник, към който имаше диск с филма „Емануела“. Видях диска и казах: Това ще ми е псевдонимът“ – разказа певицата.

Тя ражда първото си дете на 18.

„С Христо бях много изнервена и паникьосана, макар че много хора ми помагаха. С Митко не беше така, защото вече бях по-зряла, по-спокойна“ – поясни Емануела.

„Не знам какво ме привлече в бащата на Митко. В началото беше лъчезарен, мъжкар, надъхан, но, като се върна в България, се промени тотално. Беше ми най-силната любов“ – призна певицата, която не живее с бащата на второто си дете.