„Станах певица малко на шега. На родителите казах, че ще уча медицина, но в същото време направих няколко песни и ходих на прослушване. Криех от нашите, че съм подписала договор с музикална компания. Когато разбраха, близо 4 години не ми говореха“ – сподели Емануела пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“.

Снимка: bTV Media Group

„Бързо станах известна, на третата ми песен мисля. Тогава времената бяха различни, лесно можеше да имаш достъп до публиката. Сега има много нови изпълнители, хората се наситиха“ – поясни певицата, която е родена като Емилия, но впоследствие сменя името си.

Снимка: bTV Media Group

„В офиса на компанията дойде вестник, към който имаше диск с филма „Емануела“. Видях диска и казах: Това ще ми е псевдонимът“ – разказа 41-годишната софиянка.

Тя ражда първото си дете на 18.

„С Христо бях много изнервена и паникьосана, макар че много хора ми помагаха. С Митко не беше така, защото вече бях по-зряла, по-спокойна“ – поясни певицата.

Снимка: bTV Media Group

От работата най-много я изморява дългото пътуване и връщането през нощта.

„Митко е в първи клас и сутрин го водя на училище, а съм се прибрала късно. От емоциите често не мога да заспя… Големият син много ми помага“ – сподели Емануела, която създаде своя продуцентска компания.

Снимка: bTV Media Group„Не знам какво ме привлече в бащата на Митко. В началото беше лъчезарен, мъжкар, надъхан, но, като се върна в България, се промени тотално. Беше ми най-силната любов“ – призна Емануела, която не живее с бащата на второто си дете.

Снимка: bTV Media Group

Вижте целия разговор във видеото горе.