Към Годежни пръстени за милиони и Годежни пръстени за милиони. Част 2

Последната част от материалите, посветени на годежните пръстени на звездите не струват милиони, но затова пък всеки от тях си има свой чар и история.

Бритни Спиърс - 92 хил. долара
Бритни Спиърс е загърбила вече няколко брака и развода, но това не й пречи да печели сърцата на нови мъже. В началото на 2012 година годеникът й Джейсън Трауик й предложи брак. Материалното доказателство е 3-каратов диамант, положен върху платина около която има още няколко малки брилянта. Сумата не е внушителна, но бижутери коментират, че платината е материал, който запазава цвета и е много устойчив на времето. Надяваме се, че и бракът им ще бъде такъв (когато се осъществи)!


Дрю Баримор - 80 хил. долара
Съвсем скоро Дрю Баримор и Уил Копелман сключиха брак на скромна церемония в дома на актрисата в Санта Моника, Калифорния. Преди това да се случи естествено, Уил предложим на Дрю с диамантено бижу за 80 хиляди долара.


Виктория Бекъм - 65 хил. долара
Нищо че цената на годежния й пръстен не е една от най-високите в Холивуд. Пръстенът й обаче е сред малкото, които са поръчани и са по дизайн на любимия й. Така че смятаме, че цената му е доста по-висока от 65 хиляди долара. Поне за самата Виктория Бекъм.


Кейт Мидълтън - 50 хил. долара
Кралски пръстен като за принцеса. Кейт Мидълтън получава пръстенът на покойната принцеса Даяна. Стойността му е 50 хиляди долара, в центъра си има красив голям сапфир, а около него са наредени 14 малки диаманта, всеки от тях, сияещ със собствена светлина. Както се досещате, цената в случая няма никакво значение, защото бижуто е със съвсем друга стойност. Но все пак е много красиво.


Никол Кидман - 45 хил. долара
Актрисата Никол Кидман получи от приятеля си, кънтри певецът Кий Ърбан, 3,5-каратов диамантен пръстен в израз на желанието му тя да се превърне в негова съпруга. Цената е 45 хилади долара, а моделът е на Cartier в античен стил.