.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ани Салич и нейното голямо завръщане

LadyZone.bg | преди 6 години
Hello
Кои са най-емоционалните жестове от страна на семейството на Ани през тежкия период и кой момент е бил най-труден за нея

След продължително отсъствие от телевизионния екран, породено от неприятен инцидент, Ани Салич се завърна, за да продължи да ни предава новините такива, каквито са. В откровен разговор пред "HELLO!" известната водеща разказва за първите неща, които е направила след възстановяването си, на какво я е научил този труден момент и как живее с болката в живота си.

„Животът си струва да се живее, когато мислиш позитивно и не позволяваш на хилядите желаещи около теб да те мачкат и да те правят нещастен!” – споделя Ани Салич.

Освен това - кои са най-емоционалните жестове от страна на семейството на Ани през тежкия период, кой момент е бил най-труден за нея, как се чувства известната водеща отново на работа, бързо ли се е адаптирала и как са я посрещнали колегите.

В новия брой на списание "HELLO!" още и за рождения ден на принц Уилям - преди броени дни, на 21 юни, той навърши 31 години. Вместо баналните пожелания, списанието реши да разбърка 31 любопитни и малко известни факта за младия благородник и за вълненията, които му предстоят. Най-хубавият подарък за втория по ред престолонаследник несъмнено е бебето, което очакват със съпругата си в началото на юли. Кои са останалите 30 интересни факта - научете в новия брой на списанието.

Ирина Тенчева разказва за благородната кауза, която е поела, и как е решила да се застъпи за хората с увреден слух. С какви други благотворителни кампании се е занимавала младата водеща, помагат ли й колегите при изпълнението им и как изглежда идеалният свят в очите й?

„Знам, че всяка една история, която съм разказала, във всеки момент може да бъде моята история. Всяка история ми дава много.“ – споделя Ирина Тенчева.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?