След тежката загуба на съпруга си Деси Стоянова се завърна на екран и отново застана до Петър Дочев в „Преди обед“. Водещата откри емоционално предаването, коментирайки смъртта на мъжа си, журналиста Велислав Русев, който почина внезапно на 57 години в края на миналия месец.

„Доста мислих какво да кажа, връщайки се и си дадох сметка, че всъщност имам да направя една констатация и да изразя една надежда… Това не го бях планирала…“, започна предаването Деси, като не успя да сдържи сълзите си.

„Когато човек преминава през нещо, през което аз минавам, си дава сметка наистина на 1000% колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Всъщност това е нещото, от което зависи оцеляването, зависи това да можеш да посрещнеш болката и да можеш да я понесеш. И затова искам да благодаря още веднъж на всички – на най-близките си хора, на семейството си, на приятелите си, на всички вас от „Преди обед“, на телевизията за разбирането и за съпричастността и да благодаря на всичките тези хиляди хора, които ми писаха в социалните мрежи, на които не съм могла да отговоря лично“, продължи емоционалното си обяснение Деси.

Вижте какво споделя Деси Стоянова за себе си в блиц интервю:

"„Преди обед“ винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота и аз сега се връщам с надеждата да продължи да бъде това място за мен. Най-вероятно няма да съм в най-усмихната си форма, но съм сигурна, че ще има и ужасно много моменти, в които ще се смеем безкрайно много, понякога до сълзи“, продължава Деси Стоянова.

„Факт е, че когато нещо те разтърси до основи, продължаването не е лесно, но категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота и това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя от тук нататък – това да се възползваш от поводите за радост и усмивка и в крайна сметка да цениш мига, защото ние имаме само него, нали така?“

С това тригателно встъпление Деси благодари на всички, които са я подкрепили в тежкия за нея момент и изрази надежда, че смехът и хубавите моменти предстоят!

Вижте цялото видео от завръщането на Деси Стоянова в "Преди обед" горе.