.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Астро революция - С Любов от днес нататък ще живеем

LadyZone.bg | преди 2 години
2111110969.jpg
Настъпва нова ера в трето измерение. Готови ли сте?

Тази нощ в 01:30 часа хиляди хора по света отбелязаха лятното слънцестоене, което се различава от всяко друго, поради съвпадението му с тазмесечното пълнолуние. Феномен, който се случва за първи път от 49 години насам.

Дойде време за промяна. След като пълнолунието намери своя път в Стрелец и заедно с мощната енергия на лятното слънцестоене, се освободиха нови енергии изпълващи третото измерение с нови вибрации. Те вече са в ход.

Говорим за истинска революция на Любовта. От къде произлиза това име ли? Заради Венера, планетата, известна със своите хармония и любяща грижа. Тя е вече много близо до Слънцето и ще продължи да бъде така до 15 юли 2016 г.
Пълната луна на лятното слънцестоене е само началото. След като Юпитер навлезе във Везни на 9 септември, през 10-ти октомври 2017 г.
През този сърцат период, всички ние ще обръщаме вниманието на понятията – щастие, хармония, удовлетвореност и обич.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?