Невероятната трансформация на Трейси Бес от щата Тексас може да е хубав пример за всеки, които в новогодишната нощ си е казал „Започвам диета през 2020 г.“. Новата година идва с желанието ни за промяна, за нови неща, за реализация, за повече смелост. За съжаление често това остават само пожелания и волята ни не стига да си осъществим. Въпрос на желание е дали това ще бъде поредният ден от миналото или първият ден на нещо ново. 

  • Очертаните с тъмен молив устни отново стават актуални
  • Нова функционалност - ако ви заплашват на среща от Tinder, може да натиснете паник бутон
  • 8 неща в дома ви, от които да се отървете през 2020-а
  • 10 бижута с барокови перли, които ще са модерни през 2020 г.
  • 8 тенденции в интериора, които ще се превърнат в нещо голямо през 2020-а
  • Плетива, обеци халки и кожа – всичко, което ще бъде модерно през 2020-а
  • Певицата Селест е коронована за "Звукът на 2020"
  • 20 албума, които очакваме с нетърпение през 2020 г.
  • Етичното веганство е философско убеждение и трябва да бъде защитено от закона
  • От маникюр с кристали до млечно омбре - всички тенденции за ноктите през 2020 г.

Американката Трейси Бес е на 53 години. Сваля почти толкова килограми, колкото са и годините й. След като отслабва, никой не може да й ги даде. А междувременно става дори баба. 

Снимка: profimedia.bg

Трейси Бес (53 г.) е съсобственик на строителна компания в Джорджтаун, Тексас, САЩ. Омъжва се за гаджето си от гимназията и имат 4 синове. На многочленното семейство е трудно да се изхранва, поради което ядат предимно бюджетни храни, които са преработени и нездравословни.  Когато става на 40 г., Трейси има проблеми с таза, което засяга глезените и цялото й тяло. Това я прави трудноподвижна – не може да прекарва пълноценно време с децата си, не може да сяда на който и да е стол, а когато лети със самолет, дори не може да използва колана, защото дължината му не й стига. В този период Трейси носи дрехи, които във Великобритания са размер 26 XL.

Това не беше животът, който исках да живея. Не бях човекът, който знаех, че съм отвътре. Сега, повече от всичко, искам да покажа на другите, че промяната е възможна. Не е нужно да сте затворник в собственото си тяло.

Изморена и ядосана от целия този дискомфорт, решава, че е време да промени себе си.

 

Снимка: profimedia.bg

Тя отслабва толкова, че роклите, които носи стават с 22 размера по-малки от преди. Ако в миналото е носила размер 26, то днес е просто 4. 

Снимка: profimedia.bg

Изключително потисната се чувства и от факта, че начинът й на живот я състарява и тя изглежда по-възрастна, отколкото е в действителност. Трейси променя начина си на хранене и започва да спортува. Докато го прави, постоянно се снима, за да може да наблюдава промяната.

Не очаквайте бързи резултати. Нищо няма да се промени за кратък период от време. Бъдете търпеливи и продължавайте да следвате плана си. Няма да виждате промените всеки ден, но те настъпват. Повярвайте в себе си и се доверете на процеса.

Трейси не само отслабва, но и подобрява здравето си, чувства се по-тонизирана, подвижна, силна и натрупва мускули.

Снимка: mshealthandfitness.com

Днес самата тя е фитнес треньор и дава съвети за храненето. А междувременно продължава да тренира. 

Снимка: profimedia.bg