Някои тенденции, които набираха сила и жънеха успехи през последните месеци на 2019, както и такива, които са позабравени, но златни, ще бъдат водещи през новата година. За какво да се оглеждате или какво да си купите, ако все още нямате подобно в гардероба:

Кожа

Снимка: Getty Images


Рокли, поли, гащеризони, връхни дрехи – кожата и през тази година ще направи своето победоносно завръщане в гардероба. Стилисти предричат, че не само черното, но разнообразни цветове ще вкарат свежа нотка в тенденцията.

Обемни ръкави

Снимка: Getty Images


Обемните ръкави набираха популярност през последните няколко сезона, а през новата година ще продължат да бъдат носени и харесвани. Очаква се дизайнерите да представят нови модели, интересни хрумвания и различен поглед за тази част от облеклото.

Неонови цветове

Снимка: Getty Images


Неоновите цветове ще присъстват и през 2020 година в гардероба ни. Те ще бъдат особено подходящи за пролетта и лятото, когато всички се нуждаем от по-светли и жизнерадостни нюанси. Неоновите цветове могат да бъдат съчетавани с други ярки цветове, както и с неутрални.

Обеци халки

Снимка: Getty Images


Халките са може би най-разпространеният модел обеци, който е универсален и подходящ за ежедневието или специално събитие. През 2020-а ще ги виждаме навсякъде и във всички размери, цветове и материали.

Плетива

Снимка: Getty Images


Плетивата ще се завърнат през пролетта под формата на рокли, топове, връхни дрехи. На особена почит ще бъдат плетивата, изработени на една кука.

Принтове на точки

Снимка: Getty Images


2019-а беше годината на леопардовите принтове, а 2020 година ще върне още един класически играч на модната сцена – принта на точки.