Знаете ли, че изборът на храна разкрива много за вашия характер. 

Проучване на Spoon University разделят хората според този принцип на 5 вида.

1. Дивото дете

В тази категория попадат хората, които са любители на риска. Те обичат да изследват и непрекъснато да се развиват, вместо да се придържат към конвенционалните избори. Това са хора, които поръчват храната си въз основа на физическата й привлекателност, миризмата и необичайните съставки.

2. Търсачи на комфорт

Въпреки призива на стомаха, някои хора предпочитат  да се придържат към това, което иска сърцето.  Следователно тези личности избират храната, от която се чувстват комфортно. Тези хора ядат едни и същи храни. Именно тяхна е репликата, когато влязат в ресторант "Обичайното, моля". 

3. Безпокойство

Поръчването на храна за някои хора е още една причина за безпокойство. Този тип хора се изкушават от различните избори, но и се страхуват от грешки. Понякога остават с огорчението, че не са задоволили себе си изцяло.

4. Шелби, който брои калориите

Това са хората, които държат са загрижени за здравето си и винаги се внимават колко калории съдържа дадена храна. Отношенията, които развивате с такъв тип хора, обикновено са стабилни и хармонични.

5. Бонвиванът

За този тип хора яденето на храна е не толкова заради глада, колкото заради удоволствието. Независимо дали става дума за хапване на сладолед, или просто за групова поръчка от любимия ресторант, тези хора винаги са различни и умеят да си угаждат

А вие от кой тип сте?