Няма две мнения по върпоса със сладоледа – не съществува човек, който да не харесва приятния му разхлаждащ небцето и сетивата вкус през лятото. А що се отнася до предпочитанията – пазарът изобилства от вкусове, цветове и аромати. А вие какъв сладолед харесвате?

Снимка: istockphoto.com

Ванилов сладолед

Точно като класическия вкус на ванилов сладолед, така и партньорите, които обичат да похапват от него, знаят какво харесват в леглото и са напълно съгласни с рутината, която са създали в секса. Най-хубавото е, че „ваниловите“ двойки са щастливи от този факт, защото знаят, че това е най-доброто, което работи при тях.

Снимка: istockphoto.com

Неаполитански сладолед

Той е смесица от шоколадов, плодов и сметанов сладолед и се поднася именно така – на три пласта. Точно като тази разновидност на летния десерт, хората, които си падат по нея, искат да пробват поне всичко по веднъж в секса. И никога не знаят или не мислят каква поза ще изпробват. Всичко е въпрос на интерпретация и моментно състояние на тялото и духа.

Снимка: istockphoto.com

Ментов сладолед с парченца шоколад

Партньорите, които се наслаждават на сладолед мента с шоколад, се познават добре и знаят кой какво иска и може. Между чаршафите са постигнали невероятен синхрон и се допълват във всеки един момент в спалнята.

Снимка: istockphoto.com

Сладолед с вкус на кафе

Двойките, които се наслаждават на този вид лятно замразено удоволствие, изпитват особен вид наслада от секса заедно, защото винаги са готови за изненади и неочаквани места и почти никога не отказват на партньора си креватни занимания. Сигурно е от кафето!

Снимка: istockphoto.com

Сладолед с вкус на фъстъчено масло

Точно като нетрадиционни вкус на този вид сладолед, така и хората, които похапват от него, често пробват нови и пикантни неща. Отворени са към всичко, което включва хапане и пощипване.

Снимка: istockphoto.com

Сладолед с шоколадов фъч

Наситеният вкус на шоколадов фъч предполага, че хората, които го обичат, са тотални експериментатори в секса. Всичко, което става за ядене и може да се намаже по тялото, вече са го изпробвали (директно от тялота на партньора, разбира се), включително и сладолед с шоколадов фъч (или първо него)!