Как изглежда животът на едно 14-членно семейство, колко излиза седмичният пазар за хранителни продукти и как една жена на 35 успява да роди 12 биологични деца?

35-годишната Бритни Чърч, от градчето Уичита в щата Тексас, САЩ, ражда първото си дете, когато е едва на 15 години. През 2004 година на бял свят се появява Кризман – момиченце. Следват Джордан, на 17 години, Кейлъб, на 16 години, Джейс, на 15 години, и Кадънс, на 13 години. Това са децата от вече бившия й съпруг.

 

 

След като се развеждат, Бритни ражда още едно момиченце – Джесалин, което в момента е на 11 години, от друг партньор, с който също се разделят.

Тъкмо когато младата американка и самотна майка на 6 деца смята, че е приключила с ражданията, среща сегашния си съпруг и баща на останалите й 6 деца – 32-годишния Крис.

Общите им 6 деца са Сайлъс, на 8 години, Кристофър, на 7 години, тризнаците Оливър, Ашър и Абел, на 4 години, както и най-новият член на фамилията - Ровин, на 2 години.

Снимка: Instagram

"Чувствам се благословена да бъда майка", заявява американката. "Щастлива съм от живота си - това няма да се хареса на всеки. Не съжалявам за нищо."

 

 

Многодетната майка споделя живота на семейството си в социалните мрежи, но често получава негативни коментари, осъждащи решението й да има 12 деца.

"Защо не направи аборт?", "Затвори си краката" и „Това са много гадни неща", са само част от неодобрителните мисли, които нейните последователи в TikTok оставят като коментар, споделя самата тя.

Въпреки това Бритни е напълно доволна от живота си такъв, какъвто е. Семейството няма планове за бебе номер 13.

"След Ровин приключихме", обяснява още тя.

 

Снимка: Instagram

За да издържа семейството, Бритни работи като декоратор на торти. Разкрива, че седмичният пазар за хранителни продукти й излиза 400 долара, което е малко над 700 лева. За да са чисти дрехите на децата, тя пуска по 21 перални всяка седмица. Освен високите сметки за храна, друго голямо перо за семейството са подаръците за рождените дни на децата, за всяко, от които отделя около 100 долара, което прави 1200 долара годишно.

 

 

Майката не пести средства и когато става дума за Коледа и празнично настроение, като през декември обикновено харчи около 4000 долара (или 7200 лева) за подаръци, храна и украса.