Мисти Ланг е майка на 7 деца, 6 от които са родени по двойки – т.е. 39-годишната американка е родила три пъти близнаци. По-необикновеното е, че всички те са заченати по естествен път. Шансовете това да се случи са 1 към 88 хиляди.

Мисти, която също е близначка, израства в приемни семейства и няма представа дали има семейна история, която би обяснила невероятния шанс, който й предоставя съдбата.

Когато била малка, Ланг си представяла, че ще има 1 или 2 деца, но в крайна сметка се оказва, че те са 7, след като в лекарския кабинет чува цели 3 пъти думите „Близнаци са!“.

Първи се раждат близнаците Алекс и Лесли, които вече са на 14 години, след това се появява Калиста, която е на 12, следват вторите близнаци – Лесли и Наш (10 г.) и третата двойка – Ларна и Феникс, които се раждат в края на 2017 г.

Първите близнаци са от предишен партньор на многодетната майка, а втората и третата двойка са от съпруга й Питър.

Когато през 2018 година се раждат Ларна и Феникс той заявява, че това ще са "последните ни деца", защото удоволствието се оказва „натоварващо и скъпо“.

“Чувствам се щастлива да имам всичките си деца, но понякога се чувствам и виновна, знаейки, че много жени не могат да имат дори едно“, заявява в интервю госпожа Ланг.

„Служителите в супермаркета винаги си мислят, че пазаруваме за цял месец, тъй като пълня 2 колички до горе. Дори ни питаха дали се запасяваме заради коронавируса, но това беше нашето обичайно пазарува за седмица.“

Питър е този, който си стои вкъщи и се грижи за децата, докато майката изкарва прехраната за семейството като санитар. След раждането на третата двойка близнаци Мисти осъзнала, че трябва да изкарва повече пари и започнала да учи медицина, за да взема по-голямо възнаграждение.

Най-голямото постижение на Мисти като майка си остава това да успее да кърми всичките си деца до 2-годишна възраст и повече. Освен всичко 39-годишната американка е и донор на кърма. За всичките години кърмене тя е успяла да дари над 800 литра от скъпоценната течност.

„Искам децата ми да знаят, че добротата е много важна и че уменията за критично мислене са от решаващо значение“, споделя още тя.