Необикновената история на едно 11-членно семейство започва през 2013 година, когато Джейкъб Янг и Максин Лий се влюбват, но нямат никаква представа какво им е приготвила съдбата – да попълнят семейството си с цели 9 деца в период от 3 години.

„Когато го погледна от този ъгъл – звучи наистина щуро. За нас е просто нещо естествено, макар че изглежда необикновено – да се превърнем от само двойка в 11-членно семейство за 3 години. Ето ни сега – пътуваме по света и аз не бих променила абсолютно нищо от това“, заявява многодетната майка.След като Джейкъб и Максин се женят, почти веднага решават да имат деца. Борбата продължава цели 2 години, но се оказва безуспешна. Максин така и не забременява. Двамата искат да станат приемни родители, докато чакат мечтата им за собствено дете да се сбъдне. Скоро след попълване на документите получават обаждане, че са одобрени и 2 дечица, брат и сестра, чакат да бъдат настанени в техния дом. Съвсем скоро след това Джейкъб и Максин получават второ обаждане, от което става ясно, че още едно дете, братче на двете, чака да намери дом. Двойката не искала да разделя кръвни братя и сестри и се съгласила, след което се появява и още 1 сестриче на първите 3, което се нуждаело от приемна грижа.


„Аз казах „да“ на сестричката им и това беше едно от най-добрите решения в живота ми. Елиът (сестричката) и аз сме много близки“, споделя Максин.

Така за съвсем кратко време семейство Янг утроява членовете си – от 2 на 6. Братчетата и сестричките носят имената Ейдън, Паркър, Конър и Елиът. Това, което Джейкъб и Максин не знаели към този момент, е че очакват свое собствено дете. През октомври 2018 г. в дома им проплакал Хенри Елис – първородният им син.


Грижата за 5 деца не била никак лесна задача, но двамата не можели да си представят, че биологичните родители на „приемните“ им деца ще се появят и ще си ги вземат, затова решават да ги осиновят.

„Всеки ден е приключение. Грижата за още едно дете е предизвикателство, но не бих го заменила за нищо на света“, казва Максин Лий.

В забързаното ежедневие и грижата за всички 5 деца, Максин разбира, че отново е бременна. Този път изненадата била повече от голяма, когато рутинният преглед на ехограф показал 4 бебета.

„Надявахме се на още 1 бебе, с което да завършим нашето семейство, а нашите молитви бяха умножени по 4“, заявява щастливата многодетна майка.


Еуфорията от броя на децата бързо преминала, след като докторите предложили редукция на бебетата, защото било „невъзможно да се родят 4 здрави бебета.“


Максин и Джейкъб обаче поели всички рискове и на 31 юли 2020 година на бял свят се появили Тео, Силас, Бек и Сесилия. След месец, прекаран в неонатологията, четиризнаците се прибират в добро здраве у дома, където са посрещнати от своите братя и сестри.