Жена ражда 11 деца от 8 различни мъже. Разбира се, това поражда много негативни коментари в социалните мрежи и платформи, където често е обвинявана за решението си.

Фи е от Мемфис, Тенеси, и често споделя ежедневието си с 11 деца в TikTok, където има повече от 160 хиляди последователи.

Наскоро многодетната майка беше принудена да обяснява защо е взела решение децата й да бъдат от 8 мъже, споделяйки, че има „свои причини“ за това.

"Нека обясня. Ако имаш едно и махнеш едно, получаваш нула, но ако имаш осем и махнеш три, имаш пет. Ако децата ми имат само един баща и той напусне или умре, те ще останат без баща, но ако имам осем и трима напуснат или умрат, децата ми все още имат петима бащи. Всеки може да направи сметката.“

Фи дори смята да има още деца, защото според нея не би била щастлива само с 11.

"Искам да имам още 19, за да станат общо 30".

Потребителите в TikTok я обвиняват и в това, че с бройката на децата взема повече пари от държавата и се чудят дали тя не ги използва, за да получава и финансова подкрепа от бащите.

Един от коментиращите твърди, че тя е избрала да има толкова много деца, защото „не иска да работи“ и „живее от издръжка“. Многодетната майка отговаря с видео, в което показва съдебни документи, показващи, че получава само 10 долара месечна издръжка.

Фи, която очевидно не се притеснява от негативния отзвук, който получава животът й, често отговаря на отрицателните коментари с видеоклипове, в които танцува.

Коментиращи дори я нарекоха женската версия на актьора и певец Ник Кенън, който има 11 деца от 6 различни жени.

Вижте във видеото какво споделя Анджелина Джоли за майчинството: