За повечето от нас да си наемем бавачка, която да гледа децата ни в работно време, е лукс, който не можем да си позволим. Някои родители обаче, дори да имат финансовата възможност, не биха поверили гледането на децата си на друг.

Дори големите музикални и кино знаменитости не винаги избират да поверят децата си на бавачки. За други това е абсолютно задължително, ако искат да имат време за кариерата си.

Тук сме подбрали 7 известни родители, които предпочитат да отглеждат децата си сами и 7, които не биха се справили без детегледачки.

-

Без бавачки: Мила Кунис

Снимка: Getty Images

Актьорите Мила Кинис и Аштън Кътчър често попадат пред обектива на папараците докато са заедно с децата си. Те често са с тях, когато вършат ежедневните си задължения и причината за това е, че не искат бавачки да отглеждат децата им.

Това призна самият Аштън в интервю за Елън Дедженеръс.

„Само ние двамата сме“, отговори той на въпроса на водещата дали имат бавачка. „Искаме да познаваме децата си. Искаме да знаем какво да правим, ако бебето плаче. И единственият начин да постигнем това, е като сме с тях.“

+

С бавачки: Бионсе

Снимка: Getty Images

Ако слуховете са верни, Бионсе е другата крайност. Предполага се, че изпълнителката и Джей Зи имат общо 6 детегледачки, които да са с трите им деца по 24 часа в денонощието. Всяка детегледачка получава по 100 000 долара годишно и се редуват на смени по 8 часа.

-

Без бавачки: Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Преди време Блейк Лайвли сподели, че иска да има много деца – 30, ако е възможно. Засега мисията е изпълнена на 10%, защото актрисата и Райън Рейнолдс имат три дъщери, за които се грижат сами. За да е възможно това, Блейк и Райън разпределят работния си график така, че ангажиментите им никога да не се застъпват.

Почитателите на Райън Рейнолдс знаят за шеговитите му публикации в социалните мрежи, като например „Дъщеря ми обича да я заравям до шията в пясъка на плажа. Малкото ѝ личице винаги грейва, когато дойда да я изровя на следващия ден.“, но всъщност е много отдаден баща и е споделял, че колкото и да е уморен, не се оплаква, когато трябва да сменя памперси през нощта.

„Когато имаш дете, започваш да прощаваш всичко“, сподели той през 2015 г. „Постоянно си мислиш как някой друг е правил тези неща за теб. Аз все се чудя дали наистина някой е ставал, за да ми бърше за***ка по няколко пъти на нощ.“

+

С бавачки: Ким Кардашиян

Снимка: Getty Images

Риалити звездата Ким Кардашиян има четирима асистенти, готвач, треньор и екип гримьори, както сподели един от бившите ѝ асистенти преди време. Така че не е изненадващо, че има и бавачки за всяко от децата си.

Миналата седмица се появи песен, в която Кание Уест я обвинява, че не прекарва остатъчно време с децата си и е поверила грижите за тях изцяло на други хора. Близки на Ким потвърдиха това, но я оправдаха – не би могла да е толкова активна в кариерата си, ако трябваше сама да гледа децата си.

Още примери за жени, които държат сами да гледат децата си, може да намерите на следващата страница >>>

-

Без бавачки: Рийз Уидърспуун

Снимка: Getty Images

Звездата от „Професия блондинка“ и съпругът ѝ са разведени, но са доволни от работата, която са свършили по отглеждането на двете си деца. През 2011 г. Райън Филип, бившият съпруг на актрисата, сподели, че според него са отгледали децата си по най-добрия начин.

„Мисля, че нямаше да се получи толкова добре, ако не бяхме толкова ангажирани или ако бяхме разрешили на бавачки да ги гледат“, каза той. „Щяха да се разглезят. Сега сме отгледали две невероятни деца и аз съм горд от този факт.“

+

С бавачки: Марая Кери

Снимка: Getty Images

Поп легендата Марая Кери няма много време за децата си, затова е поверила грижите за тях на бавачки. По непотвърдена информация бавачките ѝ са денонощно на линия, за да бъдат повикани и получават по 100 долара на час.

Певицата обаче често ги сменя, както сама призна в радиоинтервю, за да не се привържат децата ѝ към тях: “Често уволнявам бавачки“, сподели тя. „В момента, в който започнат да стават по-важни за бебето, отколкото съм аз.“

-

Без бавачки: Селин Дион

Снимка: Getty Images

Селон Дион е майка на три момчета, две от които са близнаци. Изпълнителката е имала проблем със зачеването, затова е забременяла ин витро. И това е причината да не иска да наема бавачки.

„Не съм родила тези деца, за да не ги гледам и да не им давам 200-300 процента от времето си“, каза тя през декември 2020 г. „Понякога е уморително, но съм готова да го правя всеки ден.“

+

С бавачки: Хайди Клум

Снимка: Getty Images

Хайди Клум е един от най-известните модели на света, освен това е телевизионна водеща, а отскоро и певица. Тя постоянно пътува по света и обикновено с нея има една или две бавачки, които да се грижат за децата ѝ, докато тя работи.

През 2013 г. моделът беше с бавачките на почивка на Хаваите. Тогава привлече вниманието на медиите, след като се хвърли да спасява двете си бавачки и сина си от морето. С помощта на бодигарда на Хайди всички се измъкнаха невредими от водата.

-

Без бавачки: Ева Мендес

Снимка: Getty Images

Ева Мендес и Райън Гослинг имат две дъщери и през 2015 г. Ева сподели, че не иска да наема бавачки, за да гледат децата ѝ.

„Аз съм изцяло отдадена майка, нямам бавачки“, каза тя тогава. „Без значение колко съм уморена, ще се справя сама.“

Още примери за жени, които не биха могли без бавачки, може да намерите на следващата страница >>>