Лени Клум продължава да следва модните стъпки на своята майка Хайди Клум, пише списание "Пийпъл". 

16-годишният модел блести на първата си самостоятелна модна корица за немското издание на списание Glamour в чест на 20-годишния юбилей от първия брой - точно две десетилетия след като Хайди Клум стана първата звезда на корицата на списанието през 2001 г. 

Лени изглежда досущ като майка си, когато позира за фотосесията в рокля с флорален принт с обемни ръкави.

"Благодаря на всички, които направиха първата ми самостоятелна корица толкова специална. За мен е чест да споделя това с моята мама Хайди Клум, която беше първият модел на корицата на германския Glamour", написа Лени в Инстаграм профила към снимка на корицата.

47-годишната Хайди Клум от своя страна публикува снимка на корицата в своя Инстаграм профил, като написа: "Не мога да се гордея повече с теб, Лени Клум!"

Лени и Хайди Клум също така споделиха бекстейдж кадри и видеа от подготовката за фотосесията на снимачната площадка и в гримьорната. 

Лени Клум попадна в светлината на прожекторите миналата година, когато дебютира като модел на корицата на германското издание на списание Vogue за броя януари/февруари 2021 г. заедно с майка си Хайди. На снимката на корицата двете носеха широки цветни панталони и бяха без обувки.