47-годишният супермодел Хайди Клум сподели пред списание „Пийпъл“, че дъщеря й Лени проявява интерес към моделството и тъй като вече е на 16, няма да я възпира повече.

„Тя идва с мен на снимките на риалити формата Next Top Model и проявява голям интерес не само към моделството, но и към целия процес на снимане на предаването. На нейната възраст човек се опитва да проумее кой е и с какво иска да се занимава. Тя определено има желание да прави това, с което аз се занимавам“ – споделя Хайди Клум, която от много години е водеща на немското и на американското издание на формата Next Top Model.

„Кой знае, може след пет години Лени да ме замени в немския Next Top Model“ – допълва родената в Германия световноизвестна манекенка.

Досега тя е възпирала най-голямата си дъщеря от работа в модната индустрия, за да опази детството й и личния й свят.

„Индустрията, в която бях повече от 20 години, е страхотна, но е свързана с много пътуване и трябва да си много енергичен, за да издържиш" - уточнява Клум.

Лени и останалите три деца на Хайди Клум – Хенри (15), Йохан (14) и Лу (11), са от брака й с певеца Сийл.

Те се разведоха през октомври 2014 г., а пет години по-късно манекенката се омъжи за китариста Том Каулитц, който е с 16 години по-млад от нея.

Хайди Клум и дъщеря й Лени през 2017 г. в Ню Йорк
Снимка: Getty Images