През февруари Хайди Клум и Том Каулиц сключиха тайно брак, само 2 месеца след годежа си. Тази събота супермоделът и музикантът от немската група „Токио Хотел“ направиха втора сватба – такава, която със сигурност ще се запомни. Двойката отпразнува любовта си на луксозна яхта на италианския остров Капри, който това лято е една от най-желаните дестинации за лятна почивка на звездите.

За церемонията булката е била облечена с шармантна рокля в бяло с голи рамене и акцент върху обемните ръкави. Младоженецът се е спрял на костюм в цвят слонова кост и светлосиня риза.

46-годишната Хайди е сменила още два тоалета в бяло по време на престоя си на луксозното морско возило.

Яхтата, на която Хайди и Том си казаха да за втори път, има интересна история. „Кристина О“ е била собственост на гръцкия милиардер Аристотел Онасис и също е била домакин на сватбените тържества на Грейс Кели и принц Рение III, както и на това на Жаклин Кенеди и Аристотел Онасис.

Родителите на Хайди са присъствали на тържеството, както и четирите деца на 46-годишния супермодел – дъщерите й Лени (15 г.) и Лоу (9 г.), както и синовете Хенри (14 г.) и Джона (12 г.)
Братът близнак на Том – Бил Каулиц, който също е част от групата „Токио Хотел“, е бил на сватбата, като преди това е организирал грандиозно ергенско парти в Лас Вегас.


Хайди и Том пазеха в тайна както датата на сватбата, така и всички подробности около организацията. През февруари Клум коментира: „Тъй като и двамата сме германци, сватбата ще бъде много организирана и навреме“.

Звездната двойка се сгоди на 24 декември миналата година, когато със 17 години по-младият музикант предлага на Хайди със закуска в леглото. Двамата започват да се срещат през март 2018 г. и правят връзката си официална, появявайки се заедно в Кан през май същата година. Това е втори брак за Том и трети за Клум.