Тази седмица актьорът Матю Макконъхи, обявен преди години за най-сексапилния мъж на Земята, ще краси корицата на списание „Пийпъл“, но това, което е най-впечатляващо за новия брой е, че снимката е направена от децата му:

Макконъхи е баща на три деца межди 8 и 12 години. И като повечето родители през тази година, на актьора му се е наложило сам да се грижи за образованието на децата си. Той обаче не съжалява, защото изолацията им е дала неочаквана възможност да развиват талантите и интересите си.

Най-хубавото нещо на карантината е, че им даде възможност да са по-независими“, сподели звездата от „Как да разкараш гаджето за 10 дни“. „Те сами трябваше да намерят начини да избягат от своята скука.

Снимка: Getty Images

Изглежда всяко от децата му е намерило свой начин да избяга от еднообразието на ежедневието през 2020 г.

8-годишният Ливингстън е тръгнал по стъпките на баща си, но не в посока на актьорската кариера. Освен че е актьор, Макконъхи всъщност има и писателски заложби и след броени дни излиза автобиографичната му книга, в която разказва за най-любопитните моменти от живота си.

10-годишната Вида е почитателка на изобразителното изкуство. Момичето е прекарало повечето време в изолация като е рисувало, а голямата му страст са графичните романи.

Най-големият им син пък е привлечен от музиката. Гордият баща твърди, че момчето е излязло от утробата на майка си способно да различава тоновете и с вродено чувство за ритъм.

Те преоткриха хобитата си, креативността си и части от себе си, които може би нямаше да могат да развият толкова, ако трябваше да ходят на училище“, смята Макконъхи.

С наградата "Оскар" за "Клубът на купувачите от Далас"
Снимка: Getty Images

Децата на актьора са открили и една обща страст – фотографията. Хлапетата са толкова запалени по това изкуство, че са изразили желание сами да направят снимката, която читателите на „Пийпъл“ ще видят на корицата.

Създадоха си фотографски екип, което е много хубаво. И всъщност започват да задобряват.

Заедно със съпругата си Камила Алвес
Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи признава, че най-голямата му мечта винаги е била да бъде баща: „Не мога да се сетя за нищо на този свят, което да е по-важно“, споделя той.

  • Новото нормално - как ще изглежда сватба без хора, "Наздраве" и "Горчиво"? (ВИДЕО)
  • 3 идеи как детето да се кротне, като му дадете шепа сухи листа
  • На гости в дома на актрисата Силвия Петкова
  • Майки без съпрузи: кои звезди осиновиха деца, вместо да се омъжат
  • Дора Прангаджийска: Осиновеният търси произхода си, за да нареди пъзела в себе си
  • Поли Гергушева със специална фотосесия в осмия месец
  • Любимата кукла на дъщерята на Серина Уилямс, по която всички са полудели
  • Джъд Лоу е татко мечта! Разходи новородения си син с количка и слинг
  • Шоколад с призраци и още 4 страховити рецепти за предстоящия Хелоуин
  • 8 месеца изолация са достатъчни – на Джесика Алба ѝ е писнало от собственото ѝ семейство